Pastella jajeczna przepis. Na śniadanie i przekąska

Przepis na pyszną pastellę jajeczną. Szybka w przygotowaniu i mega pyszna. Idealna również jako przystawka do krakersów.

Składniki:
5 jajek
1 kostka twarogu
garść szczypiorku
garstka pokrojonego koperku
sól
pieprz
majonez – ja użyłam własnej roboty -|> przepis na majonez w 2 minuty

IMG_3767

Szczypiorek kroimy na małe kawałeczki.

IMG_3768

Dokładamy twaróg i rozgniatamy go ze szczypiorkiem

IMG_3769

Doprawiamy przyprawami według uznania. Ja dodałam tylko sól i pieprz, ale możne również inne przyprawy.

IMG_3770

IMG_3779

Jajko ugotowane na twardo kroimy w małe kawałeczki i dodajemy do miski z twarogiem i szczypiorkiem

IMG_3780

Wszystko mieszamy i dodajemy 2-3 łyżki majonezu. Wszystko razem mieszamy i podajemy.

IMG_3781

IMG_3782

Smacznego

Jeżeli spodobał Ci się mój przepis dodaj mnie do ulubionych <3. Będzie mi również miło jak podzielisz się swoją opinią, doświadczeniem w komentarzu :*